JARNÍ AKCE 1 + 1 ZDARMA

Od Dominik Wünsch

5 důvodů, proč je bahno z Mrtvého moře skvělé pro tvou pleť

Při slově bahno ti zřejmě jako první nenapadne skvělý skin care produkt, ale nenech se odradit jeho názvem. Bahno z Mrtvého moře totiž obsahuje vysokou koncentraci minerálů jako je hořčík, vápník, draslík, bromid, zinek a železo, které hluboce vyživují pleť. Potvrzuje to i výzkum publikovaný v časopise The Israel Medical Association od Asher Tal, MD, Ben-Gurion University of Negev, který poukazuje na jeho příznivý vliv na pokožku. Toto je 5 důvodů, proč by bahno z Mrtvého moře nemělo chybět ve tvé skin care rutine.

Bahno z Mrtvého moře jemně exfoliuje tvou pokožku

    Určitě jsi už slyšela, jak důležitá je exfoliace pleti. Díky ní zbavíš svoji pleť, toxinů, nečistot, odumřelých kožních buněk a přebytečného mazu. A přesně to dokáže bahno z Mrtvého moře. 🌊 Po jeho aplikaci pocítíte okamžitý rozdíl a tvá pleť bude nejen lépe vypadat, ale bude také mimořádně jemná a čistá.

    Bojuje proti akné

      Řekněme si upřímně, každou z nás v některém životním období trápilo akné a pár nepříjemným vyrážkám se neubráníme ani dnes. Co kdybychom ti řekli, že známe ingredienci, která je vhodná k léčbě akné. 👉 Bahno z Mrtvého moře čistí póry a absorbuje přebytečný maz, který způsobuje akné, má antibakteriální vlastnosti a ničí bakterie, díky čemuž pomáhá hojit akné a předcházet vzniku nových pupínků.

      Hloubkově vyživuje pokožku

        Když už je tvoje pleť vyčištěná, je čas na výživu. Bahno z Mrtvého moře je také bohaté na minerály, které pomáhají udržovat tvou pokožku jemnou a hydratovanou. Jeho jedinečné složení obsahuje více než 21 různých minerálů podporujících regeneraci pokožky. A tvá pleť tak zůstává rozzářená a vyživená.

        Bahno z Mrtvého moře má anti-aging účinky

          Nejde o žádný zázrak ✨, jen o kvalitní péči o pleť. Určitě dobře víš, že stárnutí nelze zastavit, ale při správné péči o pleť můžeš udržet svou pokožku zdravou a svěží. Skvělou vlastností bahna je, že napíná pokožku, stahuje póry a redukuje jemné vrásky, díky čemuž působí pleť mladě a svěže.

          Hydratuje také extrémně suchou pleť

            Pro ty z vás, které trpí velmi suchou pletí, může být bahno skvělým doplňkem ve vaší každodenní rutině. Jeho minerály vyživující pokožku pomáhají zmírnit příznaky suché kůže, obnovit vlhkost a uklidnit suchou, drsnou a podrážděnou pokožku. 💖


            I tebe překvapilo množství benefitů, které bahno z Mrtvého moře přináší? Jeho léčivé účinky a bohaté složení nám vyrazily dech, a proto jsme jej přidali jako hlavní ingredienci do naší VENEV pleťové masky, která je výjimečná svým složením i aplikací. Vyzkoušej naši magnetickou masku, dopřej si všechny její benefity a zamiluj se do své pleti.