JARNÍ AKCE 1 + 1 ZDARMA

Od Lucia Štedlová

Jak aplikovat masku VENEV pro dosažení nejlepších výsledků?

Pokud už máš doma sadu VENEV, pak si vezmi svůj oblíbený šálek kávy a přečti si náš dokonalý návod, jak magnetickou masku aplikovat. Prozradíme ti všechny tipy a triky, jak z masky vytěžit maximum. 🥰 

POSTUP PRO DOSAŽENÍ MAXIMÁLNÍCH ÚČINKŮ

1. Čištění 

Krásko sama dobře víš, jak důležité je čištění při péči o pleť, a proto si před aplikací naší magnetické masky pleť vyčisti. Odlíčením make-upu a vyčištěním pleti od potu a nečistot ji připravíš na přijetí výživných látek, které díky čistým pórům mohou proniknout hlouběji a působit intenzivněji. 

Tip: Pokud jsi nalíčená nebo máš na obličeji aplikované SPF, doporučujeme před aplikací masky použít dvoufázovou metodu čištění pleti. 

2. Aplikace

Nyní můžeš naši magnetickou masku nanést na krásně vyčištěnou a připravenou pleť. K aplikaci použij špachtličku, která je součástí sady Venev. Použitím špachtličky místo prstů se vyhneš tomu, aby se do masky dostaly bakterie z rukou, a budeš mít jistotu, že masku nanášíš na pleť bez nežádoucích bakterií. 

Tip: Pro lepší vstřebávání a odstranění nanes na obličej pouze tenkou vrstvu masky. 

3. Doba působení 

Je čas dát si nohy nahoru a nechat masku působit. Ptáš se, jak dlouho? Doporučujeme nechat magnetickou masku působit 10-15 minut. 

4. Sejmutí masky

Patnáct minut uplynulo a nastal čas na náš oblíbený krok, kterým je odstranění masky z obličeje. Vyber si magnet ze setu Venev a nasaď na něj ochranný obal. Přilož takhle připravený magnet blízko k pokožce, ale ujisti se, že se magnet úplně nedotýká pokožky, a pak pomalými pohyby sejměte celou masku z obličeje.  

Tip: Náš ochranný obal je 100% biodegradovatelný a kompostovatelný, takže ho můžeš bez výčitek vyhodit. Pokud však chceš udělat dodatečný krok a být šetrný k životnímu prostředí, můžeš obal znovu použít, stačí jen odstranit přebytečný produkt.

5. Vstřebávání masky

Maska se sundá, ale výživné látky na pleti zůstanou. Pro dosažení maximálního účinku jemně vmasíruj zbývající sérum do pleti, klidně použij ruce nebo Face Roller. 

Tip: Naše magnetická maska je hloubkově vyživující, což znamená, že po jejím použití může na pokožce zůstat mastný film. Pokud tedy máš mastnější pleť, doporučujeme aplikovat masku Venev večer před spaním, aby se všechna séra stihla během noci krásně vstřebat. 

Nyní znáš všechny naše tipy a triky, jak s naší magnetickou maskou Venev dosáhnout jen těch nejlepších výsledků. Vyzkoušej je a podělte se s námi o své zkušenosti na sociálních sítích. 💖