JARNÍ AKCE 1 + 1 ZDARMA

Od Lucia Štedlová

Rychlá ranní skincare rutina s Venev

Buďme k sobě upřímní, během pracovního týdne není čas na 20krokovou ranní rutinu. Často se stává, že se s ještě jedním zavřeným okem motáme po místnosti a snažíme se všechno stihnout. Víme, že ráno není příliš času, a proto jsme pro tebe připravili jednoduchou rutinu, se kterou budeš mít hotovo za 5 minut.

První krok: Čištění pleti

Začni jemným vyčištěním obličeje. Pomocí čisticího gelu odstraň nečistoty, které se během noci nashromáždily. Na vlhkou pleť nanes množství přípravku o velikosti hrášku a krouživými pohyby ji rovnoměrně vyčisti. Poté pleť opláchni vlažnou vodou. Tento krok připraví pleť na absorpci dalších produktů.

Druhý krok: Rozjasni svou pleť pomocí vitaminu C

2-3 kapky a máš hotovo. Vitamin C je vynikající volbou pro ranní rutinu, protože se rychle vstřebává a dokonale rozjasňuje pleť. Přípravek můžeš aplikovat přímo na obličej nebo ho nejprve jemně zahřát v dlaních a poté ruce s přípravkem jemně přikládat na pleť.

Třetí krok: Hydratace a ochrana

A blížíme se do finále tříkrokové rutiny. Použij lehký hydratační krém s ochranným faktorem SPF. Tím pleť nejen hydratuješ , ale také ji chráníš před škodlivým slunečním zářením a modrým světlem z obrazovek. Voilà, tvá pleť je dokonale vyživená, hydratovaná a chráněná.

skin care kit

Ranní skincare může být jednoduchá, a přesto účinná. Klíčem je zaměřit se na základní kroky nezbytné k čištění, hydrataci a ochraně pleti, a přesně to nabízí naše Venev Skincare Kit.

Pomocí těchto jednoduchých kroků si můžeš vytvořit skvělý základ pro svěží a krásnou pleť každé ráno. Nezapomeň však, že klíčem k dlouhotrvajícím výsledkům je důslednost, proto dbej na pravidelnou ranní rutinu!