NOVOROČNÍ AKCE 1 + 1 ZDARMA

Od Dominik Wünsch

Vitamin C - tajemství rozzářené a zdravé pleti

Vitamin C - tajemství rozzářené a zdravé pleti S vitamínem C se už setkal určitě každý. Jako děti jsme jedli marťánky, vyzkoušeli první citronádu, a i dnes si mnoho z nás dopřeje každé ráno jedno céčko na podporu imunity. Vitamíny jsou pro naše tělo velmi důležité, a proto je třeba je pravidelně doplňovat. Ale i když vitamín C pravděpodobně přijímáš ve své stravě, neexistuje způsob, jak zaručit, že se dostane přímo do tvé pokožky. Proto je používání sér nejúčinnějším způsobem, jak využít všech jeho výhod. Ptáš se které to jsou? Pojďme se společně podívat na benefity vitamínu C pro tvou pleť.

 

Je vhodný pro všechny typy pleti

Vitamin C můžeš používat ať je tvůj typ pleti jakýkoli. 👍 Na co si ale dej pozor je jeho forma a koncentrace, zvláště pokud máš velmi citlivou pokožku. V naší magnetické VENEV masce se vitamín C nachází ve stabilní formě a nižší koncentraci, a tak si můžeš užívat jeho benefity bez obav z iritace pleti.

 

Superschopnost vitamínu C je rozzářit pleť

Vitamin C skutečně patří mezi nejlepší ingredience na trhu, pokud chceš dosáhnout efektu zdravé a rozzářené pleti. ✨ Produkty, které obsahují tento vitamín mohou zesvětlit skvrny, které jsou tmavší než zbytek tvé pokožky, tzv. hyperpigmentace. Jeho pravidelné používání prokazatelně brání produkci melaninu, pigmentu zodpovědného za barvu pokožky a sjednocuje tón pleti.

 

Chrání tě před sluncem

To, že nejlepší anti-age sérum je SPF a že bys jej měla používat každý den bez ohledu na počasí a roční období už určitě víš. Ale věděla jsi že i vitamín C může pomoci chránit tvou pleť před poškozením, které může způsobit UV světlo? 🌞 Ale baby pozor! Produkt s céčkem nemůže nahradit SPF, protože neabsorbuje UVA ani UVB záření. Pokud se však UV paprsky dostanou do tvé pokožky, některé výzkumy naznačují, že vitamín C může pomoci zmírnit jejich poškození.

 

Vitamin C podporuje tvorbu kolagenu

Kolagen je protein, který se přirozeně nachází ve tvé pokožce, dodává jí elasticitu a pomáhá ji chránit před ochabnutím. Avšak časem, jak tvé tělo stárne, snižuje se také produkce kolagenu v těle, což způsobuje sníženou pružnost pokožky. 💆‍♀️ A zde přichází Vitamin C, který pomáhá udržovat vyprodukovaný kolagen v těle, podporuje tvorbu nového a chrání jej před poškozením.

 

Bojuje proti zarudnutí a vyrovnává tón pleti

Divila by ses, jak velké množství lidí trápí skvrnitá či zarudlá pokožka. Ta může být výsledkem mnoha faktorů, včetně zánětlivých stavů kůže (např. ekzém a rosacea), vystavení slunci, hormonů a zdravotních stavů. Ale neboj se, zarudlá pokožka je něco, co dokážeš upravit pomocí vitamínu C. Velké množství výzkumů ukazuje, že tento silný vitamín minimalizuje zarudnutí díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem a pomáhá opravit poškozené kapiláry, které způsobují zarudnutí pokožky, čímž vytvářejí hladší a rovnoměrnější pleť.

Už jsi na cestě do nejbližší drogerie, aby sis koupila své céčkové sérum? Ne? My jsme si jeho skvělé účinky otestovali na vlastní kůži, ai proto jsme ho přidali do složení naší VENEV masky. Začleň do své pravidelné skin care rutiny vitamín C a magnetickou masku a sleduj jak zdravě a svěže tvá pleť vypadá.