JARNÍ AKCE 1 + 1 ZDARMA

Od Lucia Štedlová

Základ hydratace - Panthenol

Ahoj krásko, chtěla by ses více seznámit se světem skincare? Zajímá tě, které složky v kosmetice mají spoustu benefitů? Připrav se na rychlokurz, ve kterém ti představíme ingredienci, která je pro tvou pleť velmi prospěšná.

Panthenol, často označovaný jako provitamin B5, se stal neoddělitelnou součástí mnoha kosmetických produktů, a to právem. Pojďme se podívat na některé z jeho hlavních benefitů:

Intenzivní hydratace:

Panthenol je známý svou schopností zadržovat vlhkost, která je velmi důležitá pro hloubkovou hydrataci, díky níž zůstává pleť jemná a vláčná. Hydratovaná a vyživená pleť pak vypadá mladistvě a svěže.

Regenerace a hojení:

Panthenol má silné regenerační vlastnosti, což znamená, že může pomoci při hojení drobných poranění, podrážděných míst a odstraňování suchých míst na pokožce. U citlivé pleti působí panthenol jako hojivý balzám, který ji chrání a podporuje v procesu regenerace.

Protizánětlivé účinky:

Pro lidi s citlivou nebo problematickou pletí může být kosmetika obsahující panthenol skvělou volbou. Jeho protizánětlivé vlastnosti mohou pomoci zmírnit zarudnutí a podráždění a zanechat pokožku zklidněnou a jemnou na dotek.

Anti-aging efekt:

Panthenol přispívá ke snížení viditelnosti drobných linek a vrásek a tím přispívá k zachování mladistvého vzhledu. Regeneruje pokožku a stimuluje tvorbu kolagenu, který je klíčovým prvkem pro zachování pružné a mladistvě vypadající pleti.

venev denny krem

Bezpečný pro všechny typy pleti:

Panthenol je považován za bezpečný pro všechny typy pleti, včetně citlivé a alergické pleti. Jedná se o univerzální složku, která poskytuje výhody bez rizika podráždění.

Panthenol přináší pleti řadu výhod, a proto jsme se rozhodli přidat ho do našeho hydratačního denního krému, který kromě hydratace také chrání pleť před slunečními paprsky a modrým světlem. Bez ohledu na typ pleti nebo věk může být kosmetika obsahující panthenol tím správným krokem k dosažení pleti, na kterou budeš pyšná.